GuruAnimale.com

Hrănirea păsări de curte

Hrănirea cu / x păsări de curte

Caracteristici ale digestiei și metabolismului păsărilor de curte.

Hrănirea organizația ar trebui să se bazeze, ținând seama de caracteristicile fiziologice-anatomist ale diferitelor specii de păsări.

În absența dinților, pasărea înghite mâncarea nu este mestecate.

Recolta este alimentat în loturi în intestinul subțire - duoden, ileum și subțire unde zhelochi expuse alocate, ficatul și sucurile digestive pancreatice și glandele intestinale. Sucul pancreatic contine enzime: amilaza, tripsina, lipaza, care descompun carbohidratii in glucoza, proteine ​​și aminoacizi la grăsimea în glicerol și acizi grași.

produse ale disocierii de aspirație a proteinelor (aminoacizi), lipide (acizi grași și glicerol) și carbohidrați (mono-zaharide), apa, minerale și vitamine, are loc în intestinul subțire.

alimente nedigerate la rect vin în cloaca, care se deschide două mocheprovoda. Urina este amestecat cu fecale și excretat sub formă de gunoi.

 Caracteristicile hranei pentru animale și nutrienți metode de evaluare

hrana păsărilor de curte este împărțit în 6 grupe: boabe, suculente, hrana pentru animale, vitamine, minerale, echilibrează mijloace tehnice. La păsări aditivi pentru hrana animalelor utilizate - preparate de vitamine, săruri, minerale, aminoacizi sintetici, antioxidanți, antibiotice.

  1. Boabele sunt împărțite în ierburi furajere și leguminoase. Cereale - valoroase pentru porumb pasăre, ovăz, orz, mei, și grâu.
  2. Juicy furaje. Include cartofi, morcovi, furaje și sfeclă de zahăr, kale, însilozate combinate.
  3. carne de hrană pentru animale și oase, carne, sânge, myasopreevaya, fântână arteziană, făină de pește, lapte, zer, lapte batut degresat, furaje grăsimi animale.
  4. industriile de deșeuri de inginerie - turte de ulei, făină, tărâțe, furaje drojdie.
  5. Vitamina alimente - un aliment care este o sursă de vitamine și provitamine (făină de iarbă (trifoi, lucernă).
  6. furajele minerale conțin puterea lipsă de calciu, fosfor și sodiu. Utilizați coajă, cretă, calcar, coji de ouă, făină robinet, cenușă de lemn, tikalitsy fosfat includ, de asemenea, cu pietriș.
  7. Feed. Sunt un amestec de furaje mărunțită și suplimentarea compus din R - rețetă valabilă și destinate unei specii de animale și grupuri. Furaje împărțite în polnoratcionnyh, furaje - concentrat, suplimente de vitamine proteine ​​si premixuri.

Păsările trebuie hrănite conform normelor. Rata de alimentare se bazează pe greutate în viu, productivitatea, starea fiziologică. In procesul uscat de hrănire nutrienți sunt normalizate per amestec 100 g hrană, iar umed și combinat - nevoia de nutrienți cu o medie de 1 pasăre.

Hrănirea carne și ouă eco

În industria păsărilor de curte este considerat cele mai avansate păsări de hrănire fază, ținând cont de vârsta și nivelul de productivitate. Modelul de hrănire faze este de a reduce concentrația de energie metabolizabile și proteină brută din furaj amestec de 100 g cu creșterea vârstei găinilor ouătoare producția de ouă și de reducere.

Video: Hrănirea păsărilor la conținutul celular

Straturile de vârstă pot fi împărțite în trei faze:1 - de la 150 de ani în ziua 300th

A 2 - de la 301 mii la zile 420th

În al treilea rând - să 421st în ziua 510th

Hrănirea puilor de carne

Pui de găină - găini ouătoare rase de carne difera de hypometabolism ou.

Pentru carnea puilor folosită o hrănire cu două faze. În prima fază din săptămâna a 25-a 49 (1 până la 6 luni oviposition) 100 furaje conținut energetic metabolizabil de 1130 kJ, proteină brută 16 - A doua fază - 50 săptămâni de vârstă și de vârstă (6-9 luni) - schimb de conținut 1109 kJ de energie, proteină brută - '14

broileri pentru hrana animalelor recomandat furajelor complete pentru două perioade: pornind (de la 1 la 28 de zile) și finshiny (de la 28 la 42 de zile).

 hrănirea păsări de apă

Rațe diferă metabolismul intensiv și energie. Digestibilitatea și organică digestibilitate materie de feed-uri la rațe este mai mare decât în ​​pui.

Video: V Conferința internațională anuală "RUSIA PASĂRE"

In utkovodstve utilizate tipuri uscate și combinate de hrănire. In marile ferme industriale rațe ameliorator hrănite cu furaje peletizat complet de alimentare automată.

hrănirea rațe

Rățuște din prima zi, până la sfârșitul cultivării hrănite furaj complet. În prima perioadă de creștere (până la vârsta de 3 săptămâni) dimensiunea granulelor este 2x3 mm. Furajul conține 1,230 kJ energie metabolizabile și 18-19% proteină brută.

În a doua perioadă de creștere (de la aproximativ 4 până la 9 săptămâni), numărul de energie de schimb este crescut la 1250 kJ, iar nivelul de proteină se reduce la 16-17%. Mărimea granulelor este de 4x5 mm.

hrănire gâște

Gâște hrănite furaj complet uscat sub formă de granule (dimensiune 6 mm). In fermele utilizate tipul combinat de hrănire.

În afara produselor alimentare gâște perioadă sunt hrănite de trei ori: în dimineața da furaje, alimente verzi și suculente dnem-, în seara - cereale integrale. În reproducție gâște sezon sunt hrănite de 4 ori. Bobocei hrănite furaje complete. Pe parcursul primelor trei săptămâni, conținutul de proteine ​​brute de 20% din energia metabolizabilă - 1,160 kJ. De la 4 până la 8 săptămâni, conținutul de proteine ​​este redus la 16%, iar cantitatea de energie metabolizabilă se ridică la 1,180 KJ

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu