GuruAnimale.com

Găinile ouătoare

Video: PUI | IARNA HRANA CSD | pentru hrana animalelor de pui | Pui de găini

găinile ouătoare

găinile ouătoare începe să poarte la vârsta de 4,5-5 luni, și carne și ouă linii - au început să depună ouă în 1 - 1,5 luni mai târziu. În acest moment, durata luminii naturale ar trebui să fie de 12 ore. Apoi, la 8-9 luni de la vârsta zilei de pui a crescut treptat până la 16-17 ore și se lasă la acest nivel până la sfârșitul perioadei de producție. Iluminarea în coteț trebuie să fie de 4-6 W per 1 m2 de podea, în zilele însorite, fereastra casei umbra, ca productivitatea pui scade atunci când iluminarea excesivă. becuri atârnat la o înălțime de 1,8-2,2 m de podea.

În timpul iernii, fără utilizarea suplimentară a iluminatului artificial în economie nu se poate obține o producție de mare ou de la găini ouătoare. Găinile direcție ou după 10 luni, iar carnea după 7 ~ 8 luni de perioadă de producție este oprit depunerea ouălor.

De multe ori există momente când puii păreau să nu observe cuiburilor și sunt transportate în diferite spații locuri stână. Pentru a face puii scurry în cuiburi, pentru a pune speciale „podkladyshi“, care este fabricat din orice material (cretă, ipsos, gips, lemn), dar cel mai bun din ouă convenționale pentru a șterge conținutul și umple cu o soluție de alabastru sau ipsos, ceara de parafină fierbinte, argilă și așa mai departe. d. în acest caz, este necesar să se asigure că podkladyshey masa yaits- a fost în 53-60 g Uneori, ca utilizarea podkladysha ou fiert tare ușor colorat.

Pentru ouăle de masă în prezența unui șeptel cocoș nu este necesar. De multe ori pui fără un cocoș grăbi chiar mai bine. Dar, pentru a obține fără ouă pentru incubație puii nu pot. În plus, masculul este decorat cu un efectiv de pui și face viața lui o mulțime de distracție și interesant. Un obținut într-un astfel de conținut poate depune ouă în incubator pentru incubație și de a lua puii lui.

Pui nu văd culoarea albastru, deci, dacă doriți pentru a prinde turma de pui este prea luminos cu ochii, doar aprinde lumina albastră sau o lanternă cu albastru de sticlă în loc de găinile lighting- obișnuite pot odihni și să fie liniște sidet- și puteți prinde cu ușurință un fugar.

Hrănirea găinilor ouătoare, în timpul ierniiHrănirea ar trebui să fie din belșug. O parte a hranei pentru animale de cereale înainte de a utiliza necesitatea de a germina. Acest lucru se face foarte simplu. Porumb (porumb sau orz mai bine), îmbibat cu apă caldă și împrăștie pat netolstym într-o cameră în care temperatura este cuprinsă în intervalul 23-27 ° C peste zero. Trebuie să vă asigurați că granulele rămân umede tot timpul. La a treia - a patra zi va incolti, iar mâncarea poate fi dat la păsări de curte.

Video: Pui - găini ouătoare din fermele de păsări de curte. început

O modalitate de a crește producția de ouă de găini ouătoare Proofing este hrana. 1 kg de furaj făină de a lua 30 de grame de drojdie proaspătă, diluate în 1,5 litri de apă caldă. Se amestecă bine pus pe o mulțime de 6-9 ore într-un loc cald, după care alimentarea este considerată a fi gata și poate fi adăugat la must de 15-20 g pe cap de locuitor pe zi.

Găini de întreținere și de îngrijire a găinilor

Găini găini se numește crucile acestor rase de pui, care sunt caracterizate de eficiență ridicată, un ou standardizat și o bună siguranță a tinerilor. la ferma păsări de curte conținutul de reducere a producției de ouă de pui de primul an de viață, dar într-o producție de origine a crescut ou gospodării se prelungește la doi ani.

Deoarece puii sunt modest, Hardy și prolific, imperecherii într-o mănăstire acasă în pivniță. Acest lucru va ajuta în calitate și de încredere casa păsări de curte, cum ar fi cotete Dodonova. Incintele pentru păstrarea puii găini ouătoare ar trebui să fie spațioasă, cald, uscat, bine luminat, ventilate și păstrate curate. Se stabilește că condițiile de hrănire constantă și găinile ouătoare contribuie la creșterea cu 10-15% și o creștere a greutății de ou.

Conținutul de pui nesushok în cotețe închise echipate Dodonova-gama îl face ușor pentru a menține curat în cameră, și copertine va proteja alimentatoare de păsări și de ploaie sau soare strălucitor. Datorită prezenței de șantiere pui închise nu alerga afară off-site, nu va fi capabil să pătrundă în grădină și pot deteriora paturi. În vreme caldă (de la începutul primăverii până toamna târziu), găină toată ziua se efectuează în regiune pentru mersul pe jos, și, prin urmare, aerul proaspăt pentru a da insolației. Pe vreme rece, mai bine pentru a închide gaura, pasărea a rămas în cameră.

Astfel, posibilitatea de a controla personal condițiile de găini ouătoare și produse alimentare dieta ei - un avantaj de creștere păsări de curte mare, care să garanteze siguranța și ușurința de mediu a produselor obținute. Ușor de îngrijire, găini poate fi realizat în prezența dumneavoastră Dodonova henhouses cătun. Prin achiziționarea cotete noastre de pui, deveniți proprietarul unui mod fiabil, practic și rațional conținutul de pui, atât în ​​ceea ce privește restricțiile din zona terenurilor, precum și pentru a menține un mod unitar și organică a site-ului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu