GuruAnimale.com

Miei în creștere

miei în creștere

miei în creștere

Video: Kugulta. hrănirea mieilor

Caracteristica principală a cultivării mieilor constă în faptul că, dacă mielul se naște sănătos și viabil, dezvoltarea în continuare a acesteia depinde nu numai de greutatea în viu la naștere, ci pe pieptul productivității uterului.

Asigurați-vă că productivitatea laptelui a uterului - prima condiție pentru cultivarea cu succes a mieilor. Hrănirea miel după nașterea primului lapte matern - colostru - este important, în primul rând, pentru a curăța intestinul de scaun original și, în al doilea rând, pentru a furniza antidotului organismului împotriva bolilor. Până în a treia săptămână de viață, laptele matern este singurul aliment mielul.

Video: baze și spații pentru păstrarea oi cu miei. AGROFIRMA PIC PLUS

Cu o abundență de miei lapte matern în primele săptămâni de viață se dezvoltă bine și să înceapă mai devreme de a mânca alimente solide - porumb și fân. În uterină normale de muls greutatea mieilor trăiesc în 15-20 zile duble. Dacă la vârsta de 100 de zile, este de 35 kg sau mai mult, creșterea este considerată a fi intens. Numărul de gemeni, desigur, afectează greutatea medie în viu a mieilor.

miei de cultivare în perioada de alăptare durează până la 16 săptămâni. miei înțărcarea pot afecta creșterea și dezvoltarea lor, în cazul în care laptele nu este compensat de alte elemente nutritive. Cu toate acestea, miei de înțărcare la rasele de lapte de oaie făcută la vârsta de 8-10 săptămâni. Laptele matern - înlocui furajele foarte concentrate pentru miei - este foarte important pentru dezvoltarea, deoarece conține substanțele chimice necesare pentru construirea unui organism în creștere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu