GuruAnimale.com

Carp video și fotografii

crap fotografie

crap - Cyprinus carpio, L.  - un pește mare care trăiesc în bazinele hidrografice ale Negre și Mării Caspice și Pacific. De asemenea, are loc în Lacul Balkhash. Greutatea persoanelor fizice se pot dostigat20 kg. corp Progonistoe, valkovidnoe, galben, crap de Est - verzuie, acoperită cu solzi mari. Fiecare scală are o pată întunecată la baza, iar pe marginea din spate se învecinează cu dungă neagră. Raportul dintre înălțimea corpului și lungimea este de 1: 3 1: 4. Prima rază a dorsale și înotătoarele anale au liniuță. Buza superioară la colțurile gurii sunt aranjate două perechi de antene de. Roth inferior, extensibil. dinți faringian cu trei rânduri, de tip Chewy.

Carp - termofile de pește. Ea nu poate trăi numai în apă dulce, dar, de asemenea, în sălcii. În mod normal, aceasta crește la o salinitate de 10 (ppm), dar propagates în salinitatea apei mai mică de 2 -3 ‰. În zonele Volga-caspice și Marea Caspică-Kura distinge mare, și yamnogo tuvodnogo crap. crap marine găsite în apele salmastre si sare. Yamny în vara ținut în apă sălcie, iar iarna vine în zonele de pre-estuarele râurilor, în cazul în care puțuri și ierni. vieți crap Tuvodny în râuri și lacuri și are o dimensiune mai mică decât marin și yamny.

Datorită calităților nutritive ridicate, bun crap creștere aclimatizat în multe rezervoare ale țării, inclusiv în Siberia. Maturitatea sexuală este atinsă la 3-5-lea an de viață. Fertilitatea fluctuează în funcție de masa de la 96-1600000. Ouă. Icrelor crap de la sfârșitul lunii aprilie la începutul lunii august, în funcție de condițiile climatice ale zonei geografice, la o temperatură de peste 18 ° C, dar este de crap, de exemplu din lacurile Taparavan care icrelor la 12- 14 ° C, iar în corpurile de apă la 15 Tatarstana- ° C.

depune icre crap

Pentru crap de reproducere selectează porțiuni din rezervoare cu adâncimi mici, bine încălzite, cu picioare sau slab apă curentă și vegetația bogată. Caviar de comună mică adâncime crap, lipicios, a dat naștere la vegetație. În condiții optime, dezvoltarea ouălor durează 4-5 zile. După eclozare, larvele sunt inactive timp de aproximativ o zi, cu glande adezive, situate pe cap, atașați la vegetația. Au o lungime de 4,2-4,4 greutate MMI 1-2 mg.

Primele zile ale larve vii de pe sacul vitelin (resturile gălbenuș de ou), apoi începe să captureze forma minuscul zooplancton. O sursă de alimentare externă transferat complet la 3-6 zile de la eclozare.

În prima jumătate a fry de vară hrănesc cu zooplancton, și apoi trece treptat la organismele puterii bentos - bentosul (larve de insecte, viermi, etc.) in dieta crapului adult conține semințe de buruieni, alge, plante acvatice superioare. Carp crește rapid și ajunge la sfârșitul primei vară greutate 35-70 g, iar la sfârșitul celei de a doua vară - 300 -400 mai împingere.La crap toamna se deplasează departe de alimente, se adună în stoluri mari și are loc în părțile profunde ale rezervorului, în timp ce într-o stare inactivă. În timpul iernii, pierde în greutate până la 10% sau mai mult.

Carp este una dintre cele mai importante site-uri de reproducere în ferme comerciale lacustre. Acesta este utilizat în fermele piscicole, în special în acele zone în care crap oferă cele mai slabe rezultate. Aplicat crap în reproducere pentru a crea noi rase de crap. Deci, crap sarboyansky creat pentru condițiile de Siberia de Vest, obținut prin trecerea de crap de Est sânge. În crearea de grup rasa Ropshchinskaya a fost crap din lacuri Taparavan.

Carp disting prin rezistență mare la condiții adverse. El este rezistent si rezistent la unele boli infecțioase, în special, la crap rubeola.

crap carne Acesta conține până la 6,5% grăsime, proteine ​​și 16.14%. Yield părți comestibile de 54,4%, calorica - 878,5 kcal / kg.

video de crap

În acest film vă va spune cum să prindă crap.

În acest video puteți vedea cum pentru a prinde crap.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu