GuruAnimale.com

Toate incubatoare decât blitz bun

Incubator Blitz 48

Cuprins:

Video: Automat Incubator Blitz: Pregătirea și configurare

Incubator Blitz pot fi găsite în diferite versiuni. Dar, în principal, fermele sunt unitățile folosite 48 și 72 de modele. În acest articol, vom spune despre toate modelele incubatoarele Blitz acasă. Care sunt acestea, și în cazul în care puteți cumpăra modelul preferat.

Care sunt incubatoare

Incubatoarele Blitz diferă în principal în performanța și capacitatea de realizare a corpului. Cifrele prezente în titlu indică câte ouă pot fi derivate folosind unitatea.

Blitz 72 adăpostește ouă: prepelita - 200, rață - 57, gâscă - 30. Blitz 48 poate găzdui 130 de ouă de prepeliță, rață 38 și 20 de gâscă.

Există mai multe baze Blitz - capacitate de până la 520 de ouă și Blitz 120. Aceste incubatoare sunt modele mai avansate. Dar ei au o dimensiune mai impresionante, prin urmare, nu sunt utilizate în casă. Dar ele sunt ideale pentru fermele de păsări de curte și ferme mari.

Incubator Blitz-Base

Video: Incubator de știri BLITZ 48 Digital pozitive // ​​// Viața în sat

Prezentare generală a funcțiilor Blitz 48

Carcasa din incubator este fabricat din placaj solid. Spuma este folosită ca izolație. Camera interioară este acoperită cu un strat metalic galvanizat. Acest lucru ajută la menținerea microclimatul necesar și oferă dispozitiv de igienă.

Forma o unitate dreptunghiulara, vă permite să-l loc în orice loc convenabil. Tăvi pentru plasarea ouăle în mijloc. Designul lor le permite să fie rotit la un unghi de 45 de grade. Situația variază în mod automat tăvi.

Pentru controlul temperaturii se poate observa prin intermediul unui afișaj digital bord extern. În esența sa, acest aparat multifuncțional. putere externă nu poate monitoriza numai funcționarea dispozitivului, dar, de asemenea, face ajustări la setările. Precizia senzorului de temperatură intern 0,1 grade.

Video: Rata Incubator Blitz

In baza sunt două băi pentru apă. Fiecare dintre ele este proiectat pentru un anumit tip de ouă. Este demn de remarcat, și mecanismul convenabil pentru lichide topping-up. Acest lucru se poate face fără a deschide capacul principal.

plăcut mulțumit capacitatea de a funcționa offline. În cazul unei pene de curent, un incubator, fără participarea dumneavoastră merge să lucreze la puterea bateriei. În mod independent, incubator poate lucra pentru aproape o zi. Bateria nu este inclusă în pachetul de bază și vândut separat.Specificații:

 • consumul maxim de putere de 50 wați;
 • rețea - 220 V, baterie - 12V;
 • Rapoarte bip orice modificări în funcționarea dispozitivului: o abatere de la temperatura setata, trece la energia bateriei, bateria este descărcată;
 • rotația tăvii se realizează în mod continuu într-un mod automat. Schema alternează înclinație: 2 ore pe o singură poziție, apoi de cotitură;
 • greutate 7.5 kilogram;
 • Dimensiune: 523 * 350 * 308 mm;
 • Perioada de garanție este de 2 ani.
 • Prezentare generală Modelul Blitz 72

  În esența sa, această unitate este o versiune mai mare a modelului precedent. Singura diferență constă în greutatea și dimensiunile dispozitivului, astfel încât să se enumere aceleași caracteristici nu are nici un sens. Să trecem imediat la caracteristicile tehnice:

  ouă marcaj incubator Blitz 72: Video

  Incubator 72 Blitz

 • Greutatea produsului - 9,5 kg;
 • Dimensiuni: 698 * 350 * 312;
 • Consumul de putere maximă - 60 W;
 • tăvi de rotație automată, la fiecare 2 Chasa;
 • două tipuri de tăvi: ouă normale și de prepeliță. Grille pentru ouă de prepeliță nu sunt incluse ca standard și este disponibil la cerere;
 • Baterie - 18 ore. acumulator de 12V, se vinde separat;
 • garanție - 2 ani.
 • Avantaje și dezavantaje

  Ca orice alt echipament, incubatoare Blitz au argumente pro și contra lor. Pentru a le identifica doar ca urmare a unor operațiuni pe termen lung a dispozitivului.

  În scopul de a face viața mai ușoară pentru cititorii noștri, am analizat activitatea de incubatoare Blitz Blitz 48 și 72, pe baza feedback de la fermieri de pe Internet. Iată câteva neajunsuri care le-am identificat:

  1. Apa turnată prin gaura de aerisire pe de o parte, este un plus incontestabil, celălalt dezavantaj. Adăugați lichidul în tăvi poate fi fără a deschide capacul, respectiv, microclimatul din interiorul incubator rămâne neschimbat. Dar orificiile de ventilație sunt prea mici, face apa reumplere inconfortabil.
  2. Mulți fermieri se plâng de marcajele inconveniente ouăle. Fără a scoate tava din incubator, face foarte problematică. Dacă după îndepărtarea tăvi, apoi le-a pus în aplicare deja descărcate de ouă foarte inconfortabil.

  Vezi dinspre interior

  Avantajele acestor unități mult mai mult:

  1. Capacul superior este realizat din plastic transparent, permite un control vizual asupra tuturor etapelor procesului de incubare.
  2. Universală. Datorită tăvi detașabile, incubatoare pot fi folosite pentru a elimina orice păsări de curte.
  3. operațiune simplă și nu este de electronice complicate. operare incubatorului este intuitiv, chiar și un novice, dar înainte de muncă este recomandat să citiți manualul de instrucțiuni.
  4. Fiecare model include un ventilator încorporat. Acest lucru vă permite să marcați cu ușurință ouă reci în caz de supraîncălzire.
  5. afișare informativă mare cu citirile de temperatura si umiditatea din interiorul incubator.

  Pe baza acestei analize, putem concluziona că incubatorul Blitz este ideal pentru utilizarea la domiciliu. Trebuie remarcat faptul că eșecul mecanică din vina producătorului au fost identificate. Erori posibile apar datorită în principal din vina utilizatorilor. Deci, fii atent și să urmeze toate cerințele producătorului.

  În cazul în care pentru a cumpăra un incubator

  Comanda incubator Blitz cel mai convenabil prin magazinul online. Prezentăm în atenția dumneavoastră câteva dintre aceste resurse online.

  MirKleymatorov. Vinde produse din depozitul său. Preț fără livrare - 6900 ruble. Telefon: 8 (495) 223-18-30.

  SP Kakurin columbofil. Compania este angajată în fabricarea și vânzarea de incubatoare timp de aproximativ 20 de ani. Preț incubator Blitz - 5900. Excluzând de livrare. Departamentul de vânzări de telefon: 8 (922) 886-81-09.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu