GuruAnimale.com

Prezentare generală incubatoare remil

Incubator Remil 3000tsu

Cuprins:

Incubator Remil 550tsd a meritat mult timp recunoașterea în rândul crescătorilor de păsări de curte de profesioniști. Review confirmă doar de înaltă performanță a acestui model.

Aceste dispozitive multifuncționale sunt disponibile firma cu același nume Ryazan. Prima unitate Remil a fost prezentat publicului în 1999. De atunci, gama de produse este actualizat constant și îmbunătățit, în etapa finală a evoluției acestei industrii, vom discuta acum.

Video: Prezentare generală a noului model de incubator chinez cu putere de rezervă pentru 96 de ouă

descriere scurtă

Remilia Incubator prezentat pe piața internă în mai multe moduri. Cele mai populare sunt 550tsd modelul 1000tsu, 3000tsu. Produse similare în caracteristicile sale de design, diferențele principale sunt cameră de incubare volum.

Cu aceste unități unic poate cu ușurință de ieșire de la 150 la 3000 de ouă. Desigur, aceste cifre se bazează pe ouă. Ouăle de prepeliță pot fi plasate în câteva ori mai mult, dar mai puțin decât găina. Dar un lucru este sigur, toate produsele sunt versatile și potrivite pentru îndepărtarea oricărei păsări de curte.

Incubator Remil 108tsu

Atunci când este privit din incubator Remil, prinde imediat dimensiunile sale impresionante în ochi. Greutatea produsului corespunzătoare. De aici putem trage concluzia că acest dispozitiv nu este destinat utilizării acasă.

Dacă sunteți proprietarul unei ferme mici, ar fi mai bine să acorde o atenție cuibarul de la un alt producător. Utilizarea unei astfel de mașini impresionant pentru a elimina o cantitate mică de pui neprofitabile. De asemenea, în produsul și prețul este adecvat, dar un pic mai târziu despre asta.

Modelul 550tsd este echipat cu două camere. Acesta poate găzdui 550 de ouă fără probleme. Corpul este realizat din panouri sandwich. Materialul de bază - din oțel de înaltă rezistențăs. Spatiul interior este decorat cu material plastic.

Această soluție asigură ușurința de curățare și dezinfectare a produselor după utilizare. Două camere simplifică foarte mult procesul de eliminare pui.

Video: clocitoare și incubatoare din PC Volozhanina AE Remilia, IPC-500, CFI-0,5, etc.

Una dintre ele este pentru stocarea preliminară. Și nu puteți încărca tăvile în același timp, și ca sunt primite ouăle. Acest departament este echipat cu un mecanism de cotitură tăvi.

A doua camera este utilizat pentru clocirea. ouă de poziție nu sa schimbat, dar a menținut temperatura și umiditatea optime.

Descărcați ouă

Pentru a proteja ambreiajul de supraîncălzire, există o răcire continuă, utilizând ouă de ventilație. Trebuie remarcat faptul că stabilirea temperaturii și umidității, se face separat pentru fiecare aparat de fotografiat.toate sistemele de incubator sunt gestionate de către o placă electronică. Acesta vă permite să setați parametri, cum ar fi umiditatea, temperatura, de cotitură zidărie modul tăvi. Toate datele sunt afișate pe tabloul de bord electronic.

Dacă este necesar, face ajustări la funcționarea dispozitivului. Acest lucru ajută la tastele de control. Este demn de remarcat faptul că ajustarea comportamentului și repararea echipamentelor, este posibilă fără deschiderea camerei de incubare. Controlul vizual al procesului poate fi realizată prin intermediul ferestrei de vizualizare.

Dispozitivul este foarte fiabil în funcționare. Toate sistemele critice sunt duplicate. De exemplu, dacă un senzor eșuează umiditate sau temperatură, o opțiune de rezervă va fi utilizat. În cazul întreruperii de alimentare, bateria de rezervă poate fi conectat.

Prezența de electronice complexe implică utilizarea de convertoare de curent automate. În caz contrar, tensiunea instabilă ar putea deteriora unitatea.

Incubator Industrial Remil

Incubatorul este în modul automat, destinația sa țintă - o îndepărtare continuă a puilor. elemente de lucru în curs de desfășurare asociate cu un consum mare de energie, prin urmare, este recomandabil să se folosească mașina într-un viței de creștere continuă.

În caz contrar, costurile de alimentare cu energie este puțin probabil să se materializeze. Pentru fermele mari, incubator Remil 550tsd este mod convenabil și practic de îndepărtare a animalelor tinere.

Caracteristici cheie și specificații

Specificații:

 • greutate: 40 kg;
 • Dimensiuni: 131 * 84 * 22.5;
 • număr de tăvi: 7;
 • putere: 180 Watt;
 • tăvi poftă de mâncare: automat, neted. utilizator toți parametrii de rotație. Dacă este necesar, echipamentul este duplicată manual talere transmisiei de cârmă;
 • toleranță la citirile de temperatura de 0,15 grade;
 • ajustarea umiditate efectuată în intervalul de la 10 la 100%;
 • Temperatura este stabilită între +20 și +40 grade;
 • 3 ani garanție.
 • Ouăle din incubator

  Incubatoare Remil favorabil cu alte dispozitive similare. Caracteristici și redundanță a tuturor componentelor critice, face posibilă pentru a atinge aproape 100% eclozabilitatea. Din pot fi identificate avantajele evidente:

  1. Funcționare stabilă chiar și în timpul unei pene de curent.
  2. Abilitatea de a inlocui piesele defecte.
  3. ventilație permanentă de ouă pentru incubație.
  4. Incubatoarele nu necesită ajustări suplimentare ale programului. Participarea agricultorilor la procesul este redusă la minimum.

  în cazul în care pentru a cumpăra

  Acum vom merge la cele mai mari probleme. Costul produsului. Reafirmând axioma general acceptat că, pentru calitatea pe care trebuie să plătească, incubatoare Remil sunt un ordin de mărime mai mare decât multe dispozitive similare. Prin urmare, nu orice fermier care aspiră își poate permite să cumpere un astfel de produs scump.

  Magazin online «TuFarm» se oferă să cumpere incubatoare Remil pentru toată lumea. Livrarea se face în toate regiunile țării. Telefon: +7 (925) 373-62-39.

  Internet-magazin „mașini de afaceri“ vinde diverse modele de incubatoare de la „Remilia.“ Costul produselor de la 48 000 de ruble. Telefon: +7 (962) 036-59-19.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu