GuruAnimale.com

Prezentare generală incubatoare TGB

Video: Bătălia de incubatoare & TGB vs R com & Privire de ansamblu incubator TGB

incubator TGB

Cuprins:

TGB incubator permite orice fermier să-și retragă puternic păsări de curte tinere, fără complicații mult. Sub acest brand a produs o serie întreagă de dispozitive pentru pui de incubație artificiale.

Fiecare model are propriile caracteristici, avantaje și dezavantaje. Foarte populare modele TGB bucura în rândul fermierilor și TGB 210 280. Acestea și alte modele le vom discuta în acest articol.

Descrierea modelelor

Incubator TGB diferă substanțial de alte dispozitive similare. Primul lucru care atrage ochiul tău este aspectul neobișnuit al produsului. Cadrul este realizat din piese metalice, în locul peretelui obișnuit, un capac detașabil dintr-un material lavabil.

Materialul cusut elemente de încălzire flexibil, ajută să se încălzească în mod egal spațiul interior întreg. De la design dezavantaje sunt lipsa unei ferestre prin care să respecte ouăle pentru incubație.

ouarea

Video: Prezentare generală a incubatorului TGB 210 VLRA

În ciuda ușurința aparentă, incubatorul are destul de o mulțime de greutate, de aproximativ 10 kg. Aceasta afectează mobilitatea dispozitivului, dar având în vedere faptul că incubatoare sunt instalate în mod permanent, un rol mare nu joacă.

Dificultățile pot apărea numai în cazul în care transferul incubator. Dar dimensiunea mare și greutatea justificată cu ușurință produsele de capacitate.

De exemplu, TGB Bio incubator poate găzdui 140 de ouă fără probleme. produse TGB TGB 210 și 280 pot ține ouăle în deplină conformitate cu o denumire de model digital. Prepeliță și rață ouă pot fi plasate mult mai mult.

Numărul de tăvi pentru montare pot fi diferite. De exemplu, TGB 280 este echipat cu patru tăvi 70 ouă fiecare. TGB 210 are trei tăvi. Toți cei din piața de produse au un mecanism diferit de cotitură tăvi. Ele sunt de două tipuri:

Video: Incubator & Cel mai bun incubatorului nostru?

 1. Manual. Schimbarea poziției tăvilor are loc cu ajutorul unei pârghii speciale. Făcând acest lucru va trebui să agricultorului, la intervale regulate.
 2. Automat. Ouăle sunt transformate în conformitate cu un program predeterminat.

În opinia fermierilor, ouăle în incubatoare TGB sau în vrac în celule, astfel încât atunci când porniți tava, există riscul ca acestea vor cădea. fermierii cu experiență sunt sfătuiți să stabilească ambreiajul în utilizarea bucăți de spumă. Un astfel de defect substanțial al mecanismului rotativ este cel mai mare dezavantaj al incubatoare din această serie.

De asemenea, puteți pune în discuție fiabilitatea cablului rotativ. Dacă este posibil, ar trebui să fie înlocuit.

Caracteristici incubatoaredeficiențe minore cu inovații tehnice structură de interes se suprapun. Este mulțumită acestor adăugiri, realizate practic 100% eclozabilitatea:

 1. Biostimulator. Acest dispozitiv ajută la reducerea perioadei de incubație. Baza de operare este speaker-ul biostimulator, care emite sunete într-un anumit interval. Exact același lucru este sunetul puilor când părăsesc coajă.
 2. candelabru Chizhevskogo. Datorită acestui dispozitiv crește capacitatea de eclozare.

Incubatoare TGB TGB 280 și 210 sunt echipate cu built-in termostat digital. Temperatura setată este introdusă în memoria aparatului și nu este necesară ajustarea în continuare. Umiditatea este măsurată printr-un higrometru încorporat.

caracteristici tehnice

Având în vedere că TGB TGB 210 și 280 diferă numai în capacitatea, vom prezenta principalele caracteristici ale acestor două incubatoare.

Structura incubator

 1. Dimensiune: 600 * 600 * 600 cm.
 2. Puterea este furnizată de o rețea de domiciliu - 220V sau de la o baterie de mașină. Bateria este de obicei folosit ca o sursă de alimentare de rezervă. Kit-ul nu este inclus.
  Tăvi de rotație are loc în mod automat la fiecare 2 ore.
 3. Eroarea în măsurarea temperaturii este de 0,2 grade.
 4. Ventilația și răcirea incubator este realizat din zidărie cu două ventilatoare încorporate.
 5. Intervalul temperaturii de lucru este de la -40 la + 90 de grade.
 6. Consumul maxim de putere de 118 wați.
 7. Viața de până la 5 ani. Garanția producătorului pentru înlocuirea și întreținere - 1 an.

Pentru cumpărătorii au avut mai multe idei despre modelul achiziționat, producătorul aplicate pentru fiecare produs litere. Scrisoarea existentă spune despre caracteristicile structurale ale incubatorului.

A - reprezintă un mecanism pentru a roti automat tăvile cu ouă.
B - indică prezența senzorului de umiditate.
P - capacitatea de a conecta o baterie de rezervă.
L - incubator echipat cu candelabre Chizhevskogo.

incubator de lucru

Înainte de a lucra în tava specială umplut cu apă caldă. Incubator conectat la rețeaua electrică și se încălzește la o temperatură de 38 de grade. După aceea, montarea ouă pe tăvi.

Rotiți ambreiajul se recomandă cel puțin de două ori pe zi. În cazul în care incubatorul este echipat cu un sistem automat de rotație, această procedură va avea loc fără participarea agricultorului. La modelele cu tăvi rotative mecanice trebuie să schimbe poziția de stabilire a tine.

În a doua jumătate a perioadei de incubare, se recomandă să se răcească ouăle cu apă.

Reguli de exploatare și oportunități de achiziție

Dispozitivele din seria TGB s-au dovedit ca dispozitive multifuncționale cu performanțe ridicate. Dacă sunteți proprietarul unei ferme mici, este mai bine să acorde prioritate altor modele de incubatoare. Utilizarea TGB pentru a îndepărta o cantitate mică de pui este neprofitabilă.

NPP EDS oferă să cumpere incubatoare seria TGB si accesorii. Preț cu excepția livrărilor de 11 800 ruble. Telefon: 8 (495) 772-43-76.

Magazin online EggIncubator vinde incubatoare de uz casnic la fabrica de preț. Cumpăra bunuri, vă rugăm să sunați: 8 (499) 343-02-14. Prețul este dat de către vânzător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu