GuruAnimale.com

Castraveți castraveciori

Video: marinat castraveților crocante pentru iarna: Rețetă

castraveți castraveciori

Video: Gradina -Ogorod " castraveți colectate " castraveciori

castravecior (Din limba franceză. Cornichon) - numele mai multor grupuri de varietăți mici de fructe de plante cucurbitacee specii de însămânțare (cucumis sativus L.), și fructe mici luate la maturitate deplină și folosite pentru decapare, în mod tipic prin decapare. În mod tradițional o astfel de lungime fructe pic mai mare de 4 cm, dar nu ajunge la 8 cm.

Termenul este adesea utilizat și îndepărtat la scurt timp după înflorire convenționale obișnuite, care în mod corect soiuri de fructe de castravete. De multe ori, orice murături mici numit cornichons. Producătorii agricoli conceptul de „Gherkin“ este folosit pur și simplu ca un simbol al speciilor de plante fructifere de castravete de înaltă calitate, destinate pentru decapare și sărare.

Astăzi alimentară comună conservate, acest lucru se datorează cultivarea activă de castravecior castravete 9-1 cm. Gherkin castravete este foarte pretențios la practicile agricole, doze mari de îngrășăminte minerale. Este deosebit în nevoie de umiditate, predispuse la boli și atacul dăunătorilor. Randamentul minim de 45-50 t / ha.

Asigurarea condițiilor optime de germinare, ajută la filmul negru multiruyuschaya, care este destinat pentru a proteja plantele de castravete de buruieni în diferite etape ale sezonului de creștere, pentru acumularea de căldură și pentru a reduce schimbările de temperatură a solului la momente diferite ale zilei. Multiruyuschaya de film trebuie să fie de 70 cm., O grosime de 25-35 cm, astfel de parametri va asigura efectul de castraveciori în creștere.

Timing și schema de însămânțare castraveciori castravete

Atunci când în creștere castraveciori castravete unul dintre elementele principale este materialul de semințe mat. Pentru a obține minimul economic culturilor fezabile și de a reduce riscurile de cădere de la un minim, trebuie să utilizați un viguros, rezistent la condițiile nefavorabile de creștere în hibrizi. Cele mai solicitante respectarea tuturor elementelor tehnologiei - hibrizi de vigoare mijlocie, de tip generativ, având un potențial randament ridicat.

Video: Ñastraveti sterilizati Pornit - Varșovia. castraveți conserve Delicious

Metoda de recoltare depinde de schema de plantare. Atunci când recolta se efectuează manual, pentru a oferi mai mult conservarea pe termen lung a plantelor, este necesar pentru a le evita plexul între rânduri.

Distanța dintre paturile de hibrizi viguroase și robuste ar trebui să fie 2,1-2,4 m. Rata Insamantarea este 40-45000. 45-50000 / ha., Iar pentru hibrizii de mediu de creștere 1.8-2,1 m.Kogda colectare se efectuează de pe peron, distanța dintre rânduri trebuie să fie 1,4-1.6 condițiile meteorologice m.ot depind, de asemenea, la timp semănat.

semințe de castravete castravecior au fost însămânțate într-o adâncime ar trebui să fie de 10 cm., Când va fi complet încălzit pământ 13-18S temperatură. Vremea nu ar trebui să implice congelare. De asemenea, castravecior castravete pot fi cultivate răsaduri de.crește în mod semnificativ randamentul și minimizează riscurile de boli irigare prin picurare cu introducerea îngrășămintelor solubile în apă și udare opțională.

Video: Sărare OGURTSOV.KORNISHONY-frumos aperitiv

Atunci când în creștere castraveciori necesar să se respecte principiile generale de irigare și fertilizare.
Înainte de rodirea de pornire ar trebui să fie udate de castravete norme mari în 3-5 zile, în funcție de starea vremii. și tipul de sol .Such permite udarea pentru a umezi un strat semnificativ de sol și să încurajeze dezvoltarea sistemului radicular la o adâncime. Datorită adăugării unui îngrășământ de sol preplant, fertirigare, în cele mai multe cazuri nu se efectuează numai în cazul în care plantele sunt slab dezvoltate din cauza vrăji reci și severă precipitații, frecvent .Pentru o udare poate face 1-1,5kg. pe hectar de îngrășământ solubil în apă.

crescut în mod accentuat cererea de hibrizi în apă după intrarea în perioada fructoase, în această perioadă, trebuie sa mergi la udare de zi cu zi, dar pe soluri ușoare și, în vreme caldă la udare de 2-3 ori pe zi. Îngrășăminte minerale trebuie să se aplice metoda fertirigare zilnic. Cel mai favorabil pentru castraveciori castravete este introducerea sistematică a magneziului. Alimentarea zilnică a adăuga 1,5-2,5 kg. per 1 hectar. Dintre îngrășămintele cu azot nu sunt recomandate de amoniu și formele amidice, ele sunt capabile să blocheze fluxul de plante în castravecior de castravete potasiu, calciu, magneziu. Nu mai mult de 25-30% ar trebui să fie o formă de îngrășăminte amoniu. influente bune de castravecior castravete azotat de calciu și azotat de potasiu.

   Protecția castraveciori dăunătorilor și bolilor

Perenosporoz. Dezvoltarea bolii începe în mijlocul terminus iulie, cu fluctuații considerabile de temperatură, care promovează formarea de rouă și ploaie, de asemenea, după prelungit. Pentru a preveni un prejudiciu de plante se recomandă tratarea culturilor după începutul înfloririi unul dintre preparatele: AIEt3 kg ha, Campion 2,6-3,0 kg-ha. In prelucrarea ulterioară se repetă la primele semne ale leziunii.

Bacteriozelor. Progresia bolii poate începe în prima jumătate a vegetației și se continuă pe parcursul perioadei principale de recoltare. Aceasta afectează toate părțile plantei. Ca urmare a dezvoltării bacteriilor alterează colorarea tesatura, moare și fărâmițează, provocând astfel o gaură înconjurată de o bordură albă, care sunt rămășițele masei bacteriene uscate. Bacteriozelor răspândi cu ușurință evitate prin aderarea la regula principală: nu recolta atunci când plantele sunt ude de ploaie sau rouă. Din remediile chimice preparate care conțin cupru: kuprostat (4,0 l-n) kurzat (2,5-3 kg-ha), Champion (2,5-3 kg-ha)

Sprout acoperi. În primăvară, la începutul lunii mai, femelele depun ouă sub agregate sol umed. Dacă solul este uscat, ouăle sunt ucise. După 4-8 zile, larvele emerge care sunt în căutare de material săditor pot călători pe distanțe lungi în sol, se hrănesc cu resturile vegetale. Ei deteriora semințe, plante material săditor: musca în podsemyadolnoe genunchiului și pătrunde în mijlocul tijei, provocând moartea plantelor.

Ê lucernă. Dimensiunea Insecte 4-6 mm, cu un triunghi în formă de culoare galben strălucitor literă «V» pe spătar. Poate zbura. Plante de atac în masă, în prima jumătate a verii, după tăierea ierburilor perene și de maturare de cereale, din care migrează la recolta de castravete. Deteriorarea este în primul rând lăstari tineri, ceea ce face o lovitură în mijlocul tijei și suge sucurile din plante care mor.

Împotriva musculițe, lucerna klopika afide culturile tratate Decis, konfidor, aktelikom. Eficace împotriva acarienilor aktelik, Talstar, omayt.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu