GuruAnimale.com

Utilaj tehnologic pentru cultivare și păsări de curte

pui

Utilaj tehnologic pentru cultivarea de păsări tinere.

Pentru mecanizarea parțială complexă și automatizarea proceselor de pui în creștere de fabricație pentru carne și creșterea raselor de carne de pui în adâncime cu așternut folosit tip de echipament seturi PPM-10B, 20B-PPM, MRC-11, MRC-18.5. Seturi de echipament asigura mecanizarea proceselor de stocare și distribuție a hranei pentru animale, alimentare cu apă și pui de găină de încălzire locală de băut. Toate acestea constau din următoarele piese și instrumente: în coșurile de exterior pentru produse alimentare, distribuitori de conducte cu cabluri de alimentare cu buncăr, elektrobruderov, sisteme de irigare, echipament stabilit pentru prima vârsta de pui. În funcție de mărimea casei folosind seturi PPM-10B capacitate echipamente este de 10-12 mii, folosind PPM-20B -... De la 14 mii la 25 mii de capete.

Complexe PPM-12, PPM-18 sunt proiectate pentru puii de găină în creștere - pui de carne și este format din aceleași piese și mecanisme, a crescut doar numărul celor care consumă alcool, alimentatoare și clocitoare. Când utilizați un kit PPM-12 domenii de capacitate la 15 la 20 mii., PPM-18, 22 - 30 mii. Capete.

Seturi de echipament -11 ASO și ASO-18.5 sunt proiectate pentru creștere. Creșterea păsărilor de până la 70 de zile de vârstă nu este diferită de tehnologia de pui de îngrășare.

Video: Echipament de întreținere și creștere de crescătorii de pui de carne

2B-3 și 2B-3A baterii celulare sunt proiectate pentru creștere pui de carne de o zi până la sacrificare și creșterea puilor de o zi până la 20 de săptămâni. Echipamentul include: baterie, două silozuri pentru depozitarea furajelor, alimentator cu buncăr alimentatoare, raclete pentru curățarea de gunoi punțile, echipamentele pentru udarea păsărilor de curte.

Echipament tehnologic pentru găini ouă și carne rase celulare și în aer liber.

Setează CMC-4 hardware și CMC-7 destinat mecanizării găinilor ouătoare rase de carne reproducători. KMC-4 seturi aranjate în cotețe lățime de 12 m, CMC-7 - 18 m lățime păsări de curte casa de lungime 96, 84 si 72 m Echipament de KMC-4 și CMC-7 oferă mecanizare și parțială automatizarea proceselor, cum ar fi distribuția furajelor la maselotelor;.. alimentarea cu apă a bautorii, stocarea temporară a hranei pentru animale. Gunoiul este îndepărtat de buldozere, atunci când schimbarea parte de păsări.

Kitul include: un buncăr exterior, un distribuitor pentru furaj uscat, alimentator, alimentator pâlnie pentru alimentarea bautorii pan secțiune soclu minerale. Nest secțiune care servește pentru primirea ouălor stabilite și este format din 14 de spații individuale aranjate în două niveluri. Secțiunea cuiburi montate pe pereții caselor de păsări de curte care calculează o priză de 5 sau 6 găini. Capacitatea casei atunci când se utilizează echipamente CMC-4 este de 4 până la 5 milioane de capete, CMC-7 -. 6-8000.

Echipament video pentru intretinerea pardoselilor și creșterea puilor de carne, 2014

Seturi de KMC-12A KMC și -18A sunt proiectate pentru conținutul reproducători rase de pui de carne cu hrănire limitată. Structura echipamentului este similar, dar sistemul mai include ouă și modernizate de transport cricuri 2 niveluri - secțiune. Capacitatea casei cu utilizarea de echipamente KMC-12A este 3,7-5,1 mii capete, atunci când echipamentul este KMC-18A - 5,5-7,5 mii.

Kit-3 MKB echipamente, CCV, OPL-1, BSC-1, BSC-F-4-BKN 3 destinate conțin efectiv comercial de găini ouătoare.

Utilaj tehnologic pentru întreținerea păsărilor de apă

Seturi de echipament CMU-10, CMU-15 sunt proiectate pentru mecanizarea proceselor de producție în casele de păsări de curte, cu o podea rațele tinere cu conținut de zi cu zi vârsta de 8 săptămâni. Echipamentul permite descărcarea și distribuirea de produse alimentare, alimentare cu apă, viței de încălzire locală.

tipuri de seturi complete CMU de echipamente este format din următoarele mecanisme:1. extern hrana siloz de stocare;

2. kormorazdatchnik tubulară (jgheab);

3. elektrobrudery;

4. Sistem de udare (dispozitive tip flaut);

5. Setul de echipamente pentru rățuște în creștere prima categorie de vârstă;

6. alimentatoare pansament mineral.

Primele zile ale conțin sub clocitoare rață cu garduri. Toate lucrările asociate cu rățuște de alimentare de până la 2 săptămâni, efectuate manual. Utilizați tăvi, alimentatoare și panoramare Adapatoare automat. La atingerea ducklings 2 săptămâni de vârstă clocitoarele up, paznici și tăvi demontate și folosite vagon tubular cu jgheab. jgheaburi de udare utilizate flaut. Acomodează-10 CMU. - 7-8 mii ducklings UMC-15 - de la 9 la 14 mii de rățuște ..

-CRU-8 și CRU 3.5 sunt utilizate pentru creșterea ducklings podroschennyh adică cu 56 de zile de varsta. Ca parte a echipamentului nu este clocitoare, avtopoilok, alimentator-tăvi. Seturi de KNU, The KNU-3 și 5 sunt destinate pentru mecanizarea lucrărilor la conținutul monoparentală de rațe stoc mamă.

Echipamentul include: compartimente de depozitare furaje externe, alimentatoare tubulare cu jgheabului de alimentare al sitei. bautori flaut, etaj sipca alimentatoare mecanism de alimentare minerale pentru curățarea secțiunile așternut cuiburi pentru ouare.

Video: pui de reproducție găini și pui de carne

Din buncărul de alimentare sitei sunt distribuite în dispozitivele de alimentare troacă tubulare în modul automat. Suspendat din alimentatoare buncărului pasăre devine îngrășământului mineral și pietriș și apa devine din băutorii flaut.

Secțiunea cricuri are 5 celule fiecare dimensiune 360h500h300 mm. Cuiburile sunt stabilite la rata de 1 slot 3-4 rațe în pereții laterali ai casei. sectiuni Celule covor stratul de paie de 5-8 cm.

Capacitatea casei prin utilizarea unui set de NUC-3 echipamente - 2,7-3,1 mii capete, NUC-5 -. 3.4-4.8 mii capete ..

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu