GuruAnimale.com

Boli de morcovi

Tehnologiya-vyirashhivaniya-i-hraneniya-morkovi

boli de morcovi

Video: Lukow FLY modalitate ușoară de a lupta / Sfaturi și trucuri

Până în prezent, morcovul ocupă un loc foarte important în dieta. Avem deja, în principiu, nu se poate imagina viața fără această legumă nepretențioasă. Și am ajuns la acest minunat legume, chiar și în cele mai vechi timpuri din Marea Mediterană (Balcani, Grecia, Italia și o mare parte din coasta mediteraneană). După cum puteți vedea, modul în care a făcut nici un morcov mic.

Dar, o dată în țara noastră, morcovi confruntat cu o serie de dificultăți și anumite boli imenno-, care au fost lovit planta. Astăzi, tocmai despre cele mai frecvente boli morcov vom vorbi cu tine.

Video: Boli Seminar și dăunătorilor

Cele mai frecvente boli până în prezent, aceste legume rădăcină - putregai alb.

Principalele simptome de putregai alb manifestat în faptul că țesutul de rădăcină de morcov mult înmuiat, și culoarea rădăcină în sine nu sa modificat. Este ușor de observat prezența unei plăci cum ar fi bumbac alb cu caracteristică mare scleroți negru.

Video: morcovi semănat, mici trucuri, Partea 1

Bacteriozelor. Nici o boală mai puțin frecvente. În prezența bacteriosis în morcov pot dezvolta pete umede mari pe rădăcini. Ceea ce are caracteristica caracteristică este faptul că manei bacteriană începe dezvoltarea pe rădăcini de morcov, sau chiar în partea de sus, sau de la vârful la rădăcină - și rădăcina de morcov exact în cazul în care cel mai probabil răniți.Fusarium. Anterior Fusarium a lovit rar morcovi. Dar a luat o mulțime de timp și acum este, de asemenea, o problemă importantă. Și nocivitatea Fusarium în rădăcinile de morcovi tot mai mult în fiecare an. O trăsătură caracteristică a Fusarium pe morcovi, care afectează în principal muguri, rădăcini de morcovi, precum și plantate în plantele de semințe din sol. Fusarium este ofilire treptat plante.

Video: 6_Uhod de morcovi semănate. ALL MORCOV CREȘTERE DESPRE

Alternaria (putregai negru). Aceasta boala nu este mai puțin periculos pentru morcovi. Cu condiția, printre alte simptome leziuni severe de suprafata frunzelor de morcovi. La rădăcini în creștere putregai negru uscat. Mai mult decât atât, trebuie remarcat faptul că năpasta este mai dăunător pentru morcovi este în timpul depozitării, astfel încât rădăcinile trebuie să supravegheați în mod constant. 

Toate aceste simptome descrise în rădăcinile de morcov bolile pe care trebuie să știe și să poată să se diferențieze, în scopul de a identifica și de a preveni dezvoltarea unei boli pe morcovi. La urma urmei, absolut nimeni nu vrea să-și piardă recolta lor prețioase din cauza unei briza.

La urma urmei, nu e de mirare ei spun: preveniți - mijloace armate. De aceea, luați voi adopta aceste sfaturi despre simptome de boală, pe rădăcini de morcovi. Și toată iarna va fi fericit să se bucure de suculente morcov proaspete,, crocant!

Ei bine, și, în plus, oferta demonstrați nayavno boli foto pe morcovi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu