GuruAnimale.com

Pâine sawfly

pâine obișnuită Sawfly

mimenopterelor Cereale - obișnuit Cephus pygmaeus L. și negru Trachelus tabidus F.(Stem familia mimenopterelor - Cephidae, subordinul Symphyta, ordinul Hymenoptera). Biologia este similară. Lungimea adult 8-10sm, cu corp negru lucios cilindric cu dungi orizontale galbene pe abdomen în comun și cu dungi longitudinale roșietice pe ambele părți ale abdomenului într-un sawfly negru. Larvele este C - în formă, fără picioare, lungimea de 12-14 cm.

S sawfly negru începe la 14-20 zile mai târziu decât de obicei. Se dezvoltă în 1 generație. Larvele overwinter în partea de jos a paiele într-un cocon translucid. Pupă în primăvară. Începutul verii este limitată la fazele de alungire stem și timpurie poziție de iarnă alungire stem de grâu de grâu de primăvară și de orz. Femeie folosind ovipozitor serrate depun ouăle mai des în internoduri superioare în tulpinile cu culm cav.

Video: BEETLE GRINDER acasă- Deliverance ȘI PREVENIREALarve hrănire pe interiorul tijei, coboară treptat spre fundul gnaws noduri. In partea de jos a tijei în timpul tăieturile circulare alcătuind grăunte ceroase la baza paielor. Deteriorate tulpini rupe si depune. Deteriorarea cauza ofilirea foaie belokolositsu centrală. Grâul daune larve, orz, secară, cea mai mare parte iarna.

Măsuri de control. Eficiente împotriva mimenopterelor toamna adânc arat cu încorporarea de miriște. La începutul maturitate deplină necesar de recoltare reducere a scăzut. Utilizați predecesorii, numerele de copleșitoare mimenopterelor - abur, fasole, porumb pentru siloz. Împotriva adulților mimenopterelor necesar să se aplice insecticide în cazul în care 100 de accidente vasculare cerebrale fluture net în perioada de grâu aratului există 40 -50 persoane.

Video: Pantaloni scurți "Georgia-Film"

mimenopterelor Pâine fotografie

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu