GuruAnimale.com

Gândaci de cereale

Beetle-Kuzka fotografie

Gândacul de cereale: Gândacul Crusader - Anisoplia Poda Agricola, gândacul Krasun - A. segetum Zoubkovi Kryn, gândacul Kuzka - A. ... Hbst austriaca (Sam lamellicorn -. Scarabaeidea, gândaci echipa - Coleoptera).

Beetle-Kuzka Are un roșcat - maro, cu o pată neagră în apropierea panoului Elitrele patrulateră. Lungimea corpului de 12-15 mm. Noi gândac Crusader lumină - Phillips Elitrele galben, roșu sau maro sau model yakoreobraznym. Lungimea corpului 11 - 13 mm. Beetle Krasun maroniu - cazuri de aripi galbene, marginile laturilor în lung acul. Lungimea corpului 8 - 12 mm. Larvele coleopterelor C - în formă, cărnoase, cu trei perechi de picioare toracice, până la 35 mm. În Kuzka și cruciate generație de doi ani. dezvoltare larvară are loc peste douăzeci și două de luni.

Gândacul drogherie și larvă sale: VideoLarve Krasun Se dezvolta 10 luni. Ele sunt în dezvoltarea lor sunt varsta de trei ani. Larve overwinter în sol. La sfârșitul primăverii - începutul verii, ele pupă în sol la o adâncime de 8 -. 12 cm Ovulele până la 50 de bucăți gândac stabilește solul în mai multe etape.
Gândacii daune culturilor de iarnă din ierburi sălbatice Agropyron preferabil de la iarnă la primăvară cereale flit. Ele se hrănesc cu moi boabele imature de grâu, secară, orz. Trecând urechea, Kuzka gândac plus bate picioare de cereale solide.

măsuri de control. Pentru a crește numărul de culturi repetate cauze de cultivare. Efectiv plasarea după culturile rând de grâu. Cultivarea rând culturilor prășitoare, fertilizat, hrănire a reduce numărul de larve. Tratamentul timpuriu de toamnă eficace (în timp ce nu timp larvele migrează în straturile inferioare ale solului) decât mai târziu. Luați în considerare gândacilor de cereale a plantelor de inspecție 8-16 zonele de testare de 0,25 m2 de tratament insecticid (în funcție de program ...) se efectuează la un număr de 3 sau mai multe pe 1m2 de gândaci în stadiul de înflorire - începutul formării de cereale.

gândaci de cereale fotografie

1 - Gândacul Kuzka, 2 - beetle crusader 3 - Gândacul Krasun, 4 - ou 5 - larve Kuzka, 6 - nimfă 7 - larva daunatoare cereale.

Video: Am început Chernikova NANO-Gândaci

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu