GuruAnimale.com

Incubator cu mâinile lor din frigider | Vdeo | schema de fotografie

Incubatorul a făcut dintr-o fotografie din frigider

Cumpara un incubator pentru ouă poate apoi https://rum.guruanimale.com/inkubator-kupit-v-ukraine.htmlIncubator cu mâinile lor din frigider. incubator de casă este adesea folosit în fermele de fani din cauza byutzhetnosti sale. Multi crescatori incubator tinkering cu propriile sale mâini. Pentru a scoate puii din ouăle incubator sunt selectate în același mod ca și în găina cu ouă pentru incubație în cuib.

Cerințele de bază pentru incubator home-made următoarea:

  1. Temperatura la distanta de 1-2 cm din ouăle trebuie să fie în 37,3-38,6 ° C.
  2. Înainte de începerea incubare, ouăle sunt depozitate nu mai mult de 10 zile.
  3. umiditate nakleva prealabilă menținut în intervalul 40- 60%, și din moment ce pentru nakleva O - aproximativ 80%. Înainte de prelevarea de probe scăderea umidității tinere.
  4. ouă de poziționare trebuie să punctul vertical ascuțit în jos sau orizontal. În primul caz, este necesar să se încline pansei la stânga și la dreapta la un unghi de cel puțin 45 °.
  5. rațe Ouă și gâște este de dorit să se încline la un unghi mai mare - 90 °.
  6. La plasarea pe orizontală a ouălor în tăvi sub formă de rulouri dintr-un unghi de 180 ° față de poziția inițială. Întoarceți ouăle în fiecare oră, dar cel puțin de 3 ori pe zi. Înainte de nakleva (2-4 zile înainte de retragerea), ouăle nu sunt rotite.
  7. O mai bună atunci când este aplicat într-un incubator de ventilație forțată. Circulația aerului la o rată de 5- 6 m / sec ajută egalizarea temperaturii și umidității în incubator.
La păsări de reproducție artificiale create condiții similare cu cele care există pentru ouă pentru incubație de păsări.

VIDEO >> Incubator cu mâinile lor din frigider

SCHEMA >> Incubator cu mâinile lor din frigider

incubator de casa din frigider. Eliminat din congelator frigider și alte echipamente. În continuare avem nevoie de două valori: termometru și contactori relee Electrocontact KR-6 sau un alt tip concepute pentru 220 V. În bobina ar trebui să fie o rezistență mare, care nu permite termometrul să Electrocontact putere de mai mult de 1 Watt. Cablarea incubator prezentat în Fig.
Noi conectam incubator la tensiunea de rețea de 220 V și lampa includ Jl1 A2, P3, P4, care ridică temperatura la 38 ° C, după care date de contact termometru. KR bobina primește putere și contacte razmyka¬et KR2. procesul se repetă cu scăderea temperaturii.
Lampa L5 este necesară pentru o încălzire mai uniformă a ouălor, a crea umiditatea dorită și relee umen¬sheniya Contactorul de frecvență de răspuns.
Ulterior, după încălzirea ouălor în funcție de temperatura aerului exterior poate fi oprit, două sau chiar trei lămpi incluse în automatizare. Aceasta tak¬zhe reduce Contactoarele de frecvență de ardere.
Capacitatea incubator Consumul de o medie de nu mai mult de 40 de wați.
Ventilatorul nu este necesară - estestven¬noy suficientă circulație a aerului.
Dispozitivul pentru transformarea ouăle nu în mod necesar, pentru a nu complica designul. Le puteți roti manual de 3-4 ori pe zi, în timpul zilei.
Capacitatea de incubator camerei la frigider „0rsk 50 - 60 ouă.
Ouă de pui sunt montate vertical de capăt în sus bont. Cel mai simplu mod de a utiliza acest carton tăvi de ambalare.
A noua zi, temperatura a fost coborâtă la 37,5 ° C, cu nouăsprezece - până la 37 ° C
Când pană de curent în loc de lampă L5 poate fi pus în jos castron cu apă fierbinte. Aici subrăcit mai bine decât apa supraincalzire.
* * * 
Carcasa incubatorului poate fi realizat din ambalaje de carton de la televizor. Pentru fixarea și anchilozare de armare pentru a face acest lucru din cadrul șinelor 15 până la 20 mm (fig. 3a).
Cadrul ar trebui să fie construit în patru porțelan, cartuș rezistent la foc. Înșurubați-le patru becuri evaluat la 25 de wați. Trei dintre ei - să se încălzească ouăle, a patra - pentru baie-umidificator. Media a trei lămpii este conectat numai la ceas (de obicei, de la 17 până la 23 ore), atunci când tensiunea slăbește, electricitate.
Ca un umectant poate lua bai poate de hering cu nu complet tăiat capacul. Acesta îndeplinește o sarcină dublă: este mai bine este evaporarea, și nu există nici o supraîncălzire locală a ouălor, deoarece banca sub capota.
Este necesar să respecte condiția ca distanța de la bec la suprafața ouălor stabilite pe grila a fost de 17-18 cm și un grilaj. - 15- 17 cm Termometru poate lua de obicei, care este utilizat pentru măsurarea temperaturii exterioare.
Peretele frontal este complet dop detașabil, cu umeri, este echipat cu un material dens sau carton. Fixe se rotește. Prin acest perete se introduce o tavă detașabilă pentru ouă, baie. Este folosit pentru a transforma ouă, apă și astfel să schimbe. D.
Citirile termometrului pot fi observate printr-o fereastră în dimensiunea capacului incubator la 8 la 12 cm. De asemenea, servește ca gaură de aerisire. fereastră de sticlă se închide, dar latura scurta de necesitatea de a lăsa un decalaj de 5-10 mm.
În podea, de-a lungul zidurilor lungi 3 din dimensiunea orificiilor de ventilare de 1,5 1,5 cm. Ele trebuie să fie constant vizibile.
Consumul de apă este de aproximativ o jumătate de pahar pe zi. Pentru a mări suprafața umedă în cada pune o cârpă care se spală o dată la 1-2 zile.
Ouăle sunt stabilite în spațiile libere dintre șine - în depresiuni. laturile Reiki sunt rotunjite. loturile Tava în plus față de dimensiunea unui ou, ceea ce face mai ușor pentru a transforma ouăle. ou Flip manual, cu susul în jos cu 180 ° (așa cum se arată prin săgeata din fig. 3 b), de 5-6 ori pe zi, la intervale de 2-4 ore. De exemplu: în dimineața, înainte de muncă, la prânz și seara de 2-3 ori.
Umiditatea este susținută „cu ochiul liber“. Becuri pentru evaporare se recomanda nu mai mult de 25 de wați, dar mai bine - 15W. Înainte de ouă pipping nu opriți vaporizator.
Dacă opriți înainte de shell-ul este dur, iar puiul nu va fi capabil să-l rupe.
Aparate de răcire suplimentară nu face ouă să se răcească timp de 1-2 minute, în timpul unui proces de răsturnare. Temperatura din cameră este menținută la aproximativ 39 ° C naprotjazhenii procesul de incubare. Acest incubator poate fi plasat pe picioare. Datorita compactitatea sale se poate păstra chiar și în apartament. mirosurile nocive nu se întâmplă.
* * *
Sub un incubator de casă poate fi adaptat și stup de albine. Inferioară stup de locuințe doublecase fante gaura pentru tava, din care partea de jos este întârziată a ochiurilor de plasă pentru a circula aerul. Sub tava pus apă într-o bancă largă de hering (5 kg).
Plafonul de sus a carcasei este strâns, de asemenea, ochiuri la aer „mers“. Deasupra acestui plafon montat becuri evaluat la 40W - două pe fiecare parte.
În partea de jos a acestui caz - în cazul în care a existat o tavă pentru albine - ventilație naturală.
Posibilitatea de a construi un incubator de casă și de a folosi stup existente.
Top cadre nevoie pentru a pune o plasă metalică groasă, prin care celula nu este târăște o albină. Deasupra ochiului de plasă plasat adaptorul de cumpărături sau podkryshnik. Există într-un rând pune la aproximativ 50 de ouă. Partea de sus a ei este acoperit cu o pânză sau pânză groasă de sac, și un tampon de încălzire. Albinele nu oferă doar incubator de căldură, dar, de asemenea, mai bine decât oricare dintre temperatura controlată automat de dispozitiv și umiditatea.
* * *
Incubatorul „găină“, vă puteți o îmbunătățire mică, dar semnificativă face.
Tava de incubare poate reține 24-26 ouă de gâscă (conform instrucțiunilor - 24). Pentru a crește capacitatea de a îndoi clește „dinți“, a cadrului metalic al tăvii până când atinge cadrul.
În acest fel, este posibil pentru a crește volumul și Pan. în consecință, numărul de ouă. ouă de gâscă pot adăuga până la 35 de bucăți.
Bazat pe materiale https://miragro.com site-
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu