GuruAnimale.com

Ardei gras

Video: Delicious ardei gras verde

ardei gras

Video: fermentează ardei și roșii verzi! Conservarea pentru rețete de iarnă de la kylinarik.ru

fructe piper verde este obținut din aceeași liane de mentă, care piper alb-negru. ardei imaturi fructe (mazăre) sunt recoltate și supuse uscării, astfel încât să se păstreze culoarea verde. De asemenea, ardei gras folosit în formă proaspătă, congelată și conserve (murate sau sărate).

ardei verde poate fi considerat valid într-un fel de imatur, așa cum este colectat înainte. Dacă sunt lăsate să se maturizeze timp de 15 zile, atunci el va face un frumos ardei portocaliu sau roșu (cu un conținut mai ridicat de vitamina C). Cu toate acestea, ia în considerare ardeiul iute este lipsit de orice merit, ar fi nedrept. Indiferent de culoarea de boia - este un mare regulator al ficatului și vezicii biliare. Suficient pentru a mânca piper 1 în timpul zilei, iar stagnarea bilei in vezica biliara nu este. De asemenea, este util în boli ale sistemului cardiovascular și a splinei. În plus, are capacitatea de a spori absorbtia fierului.

Video: marinat ardei iute. Teschin preforme pentru iarnă

Acest condiment este mai moale, un gust mai dulce decât alte soiuri de piper. Aroma de piper verde, mai degrabă decât picant, suculent și picant, revigorant. Întregi de mazăre uscate ardei verde au un miros puternic decât subțire și sol, astfel încât este mai bine să se pisa chiar înainte de utilizare.

ardei verde într-o formă sau alta, se adaugă la paste, mezeluri, brânzeturi, unt gustare cu diverse umpluturi în carne, grătar într-o varietate de pește. Spice, de asemenea, pus în marinate, sosuri, sos, unele amestec picant.

Video: Ardei iute Ardei iute ardei iute Retete ardei iute ardei iute verdeSol ardei gras este cel mai bine pus în gata preparate sau adăugate la sfârșitul pregătirii lor. ardei gras merge bine cu alte tipuri de piper: negru, alb, roz - precum și rozmarin, leustean, turmeric, țelină, coriandru și alte mirodenii.

locul de origineIndia de Sud

Compatibilitatea cu mâncăruri: preparate din carne, preparate din pește, preparate din legume, vase de pasăre, iar celălalt

proprietăți medicinale: Boli digestive, boli de inima, răceli, mai mult.

Utilizarea la gătit condimente piper verde

piper verde este mai moale, parfumat, ardei picant altele. În patria lor - India, vecine Vietnam, Thailanda, China și țările arabe, ardei verde - una dintre cele mai populare si preferate condimente. În bucătăria europeană acest condiment folosit de gătit sofisticate. piper verde este mare în combinație cu pește și fructe de mare, și câștigă peste negru.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu