GuruAnimale.com

Prezentare generală incubatoare Cenusareasa

incubator Cenusareasa

Cuprins:

Incubator Cenusareasa, este considerat a fi cel mai bun model de vânzare pe piața rusă. Această popularitate poate fi explicată prin calitatea produsului și prețul său accesibil. Nu este nefondată, în acest articol vom face o analiză obiectivă a incubatorului. Luați în considerare caracteristicile sale cheie, vom înțelege avantajele și dezavantajele.

Descriere incubatoare

La fel ca multe produse din această gamă de preț, carcasa incubator este realizată din spumă durabil. Acest lucru face ca dispozitivul ușor și mobil. În plus, materialul corpului asigură o izolație de încredere.

Elementele de încălzire sunt montate în capacul superior. Apa pentru a menține umiditatea necesară, turnat direct în încălzitoarelor. În acest scop, capacul superior cu condiția găuri mici.

Această caracteristică de design asigură o distribuție uniformă a căldurii pe tot parcursul incubator. În plus, acest sistem asigură conservarea microclimatului în unitatea dacă energia electrică brusc oprit.

Se pune apa Golfului

Important! Utilizarea unui incubator, fără a turna apă în elementele de încălzire este strict interzisă. Dispozitivul poate fi deteriorat!

tăvi de lovitură de stat a făcut în mod automat. Repoziționarea pozare are loc la fiecare 3 oră.

În funcție de model, poate găzdui de la 48 la 96 ouă pe tăvi. Clocirea tânăr aproximativ 90%. Acesta este un foarte bun indicator, o astfel de productivitate nu au toate importurile de dispozitive mai scumpe.

Video: Revizuirea Cenușăreasa incubator 98 oua

Caracteristici și specificații

Grilajul pentru ouă ouătoare este făcută din metal. Este demn de remarcat faptul că tava standard este prevăzută numai pentru ouăle. Dacă aveți de gând să planteze alte păsări domestice, tăvile dorite trebuie să fie achiziționate separat. Deși rotația tăvii este automată, aceasta a oferit posibilitatea de a face acest lucru manual.

Toate modelele sunt dotate cu incubatoare analogice Cenusareasa termostate. Eroarea la stabilirea temperaturii este de 0,2 grade. Cu ajutorul comenzii de încălzire termostat are loc.Producătorii ar trebui să ia în considerare posibilitatea de a conecta o sursă alternativă de aprovizionare. De obicei, utilizați o baterie de mașină pentru acest lucru. Se recomandă să se conecteze bateria la conectorii. În cazul unei căderi de tensiune, trecerea la o sursă de alimentare de rezervă se întâmplă în mod automat.

Specificații:

 • greutate: aproximativ 4 kilogram;
 • Dimensiune: 885 * 550 * 275. Acești parametri pot varia în funcție de model;
 • zăbrele: standard sunt două: pentru ouă de găină și de gâscă. Grille pentru prepelițe vândute separat.
  Consum de energie: 30 W;
 • Nutriție: o rețea de domiciliu - 220V;
 • built-in încălzitoare electrice: 3 bucăți. În fiecare nevoie pentru a umple un litru de apă.
 • Demnitate și nedostaka

  Printre avantajele pe care le poate observa comoditatea și ușurința de utilizare. Toate modelele sunt ideale pentru a începe agricultori. Managementul este intuitiv, în plus, producătorii fac instrucțiuni detaliate pentru întreținere și funcționare.

  Produs păstrează perfect umiditatea și temperatura. Prin urmare, lipsa de energie electrică nu afectează capacitatea de eclozare.

  Dezavantajul este că, în ciuda calităților lor pozitive, spuma absoarbe mirosurile. prin urmare dispozitivul trebuie să fie bine spălate după fiecare utilizare. În plus, carcasa are pori microscopici, în care se pot acumula murdărie. Dacă vom neglija aparatul de dezinfectare poate primi bacteriile patogene.

  Structura incubator

  rotire automată a tăvii este în mod clar underfulfilled. Ouăle sunt ținute în Grile rele posibile deteriorări mecanice la zidărie.

  Video: Incubator Cenușăreasa de revizuire

  Incubator expus mediului. Producătorii nu garantează activitatea produsului corect în camere frigorifice. umiditate excesivă poate afecta negativ activitatea termostatului.

  în cazul în care pentru a cumpăra

  Am menționat deja că incubatoarele Cenușăreasa sunt foarte populare. Prin urmare, l cumpere în magazine specializate să nu fie ușor.

  Puteți comanda produsul și prin magazinele online. Costul acestui dispozitiv unic pornește de la 3500 de ruble. În funcție de caracteristicile tehnice, prețul poate fi mai mare. Comanda produs aici:

  1. firma SibInkubator livrează incubatoare menajere și industriale pe întreg teritoriul Rusiei. Telefon: +7 (953) 888-05-15.
  2. Internet-magazin "Buy-Inkubator.RF". Aici puteti comanda orice incubatoare pentru uz casnic. Date de contact: +7 (499) 348-15-04.

  Video: Prezentare generală a incubatorului Cenusareasa

  https://youtu.be/ZdOqS46dmqE

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit

  GuruAnimale.com
  Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu