GuruAnimale.com

Caracteristicile hranei pentru animale

hrană pentru animale

Video: BIOLOGIE Grad 7

hrană pentru animale - acest grup este deținută de lapte de deșeuri alimentare și derivații săi, precum și carne de deșeuri și industria peștelui.
hrană pentru animale au un conținut mare de proteine ​​de înaltă calitate, precum și minerale și vitamine. Aceste diete nu sunt numai bine absorbite, dar, de asemenea, crește utilizarea de diete nutritive pentru plante, spori productivitatea animalelor.

Lapte și deșeuri de procesare

Lapte și prelucrare a deșeurilor. Lapte integral utilizat pentru hrănirea animalelor tinere. Acesta conține 13% solide, inclusiv proteine ​​- 3,6 grăsimi - 3,8, zahăr din lapte (lactoză) - 4,9, cenusa - 0,7%. Digestibilitatea materiei organice este de aproximativ 97%. Proteine ​​din lapte (cazeină, albumină, globuline), conține toți aminoacizii esențiali în raportul dorit pentru organism. Unele dintre ele (lactoglobulinei) să promoveze formarea de anticorpi în organism. Laptele contine aproape toate vitaminele și elementele minerale necesare pentru viata a organismului.

colostru

colostru obținut în primele 3-5 zile după fătare vaci. colostru primit în primele câteva ore după fătare conține 24% solide și aproape 16,5% proteine, reprezentat în principal lactoglobulină. Ele oferă imunitate pasivă la animale. Colostrul este de aproape 1,5 ori mai multe grasimi, minerale si vitamine. Aciditatea colostrului de două ori mai mare decât cel al laptelui, ceea ce creează un mediu acid în stomac și inhibă activitatea microorganismelor. Compoziția chimică și caracteristicile fiziologice ale colostru se schimbă rapid timp de 5-6 zile după ce vaca roztelennya nu este foarte diferit de lapte normal. Colostrul dă vițel o jumătate de oră după naștere (dar nu mai târziu de două ore) cinci sau șase ori pe zi, în așa fel încât a băut în prima zi de cel puțin 6-7 litri.

colectează lapte

colectează lapte Acesta conține 8-9% substanță uscată, inclusiv proteine ​​de 3,4%, 0,1% grăsime, 4,7% lactoză, 0,7% cenușă. Valoarea sa totală nutritivă este de aproape două ori mai mic decât întregul. Nu există aproape nici vitamine liposolubile A, D, E. lapte condensat utilizate în ferme pentru alimentarea cu vârsta viței de lapte și purcei. Pe unele fabrici de produse lactate mari pentru a colecta lapte uscat și pentru a obține alimente valoroase - lapte praf colectează. Mergând lapte uscat are forma de pulbere vrac de culoare galben deschis. Acesta conține 5-7% apă, 30-35% proteine, 44-47% lactoză, 7-8% cenușă și 0,5-1,5% grăsime. Este utilizat pentru fabricarea hranei pentru animale și a înlocuitorilor de lapte pentru diferitele specii de animale de fermă.

Video: Despre caini de rasa - cane corso

lapte bătut

lapte bătut - deșeu în fabricarea untului din smântână. Conținutul de proteine ​​din lapte și zahăr, precum și substanță uscată și zara totală de substanțe nutritive cum ar fi laptele condensat. Acesta este un aliment excelent pentru porci și viței cu un declin treptat copiii lor de predare la el.

video: "pisica Oriental" transferul de pisicile din rasa orientale pe canalul " Animale de companie"

ser

ser obținut la fabricarea brânzei și de cazeină din lapte. Ea spune puțină proteine ​​și grăsimi, materia uscată cu aproape 75% constă din zahăr din lapte. Ser Nutritiv totală - 0,11 k.ed. cu conținutul de 9 g de proteină digestibilă. Ser - un furaj bun pentru porci.

Deșeuri din industria cărniiDeșeuri din industria cărnii. În abatoare și instalațiile de prelucrare a cărnii cu sacrificarea animalelor și prelucrarea carcaselor primesc o cantitate considerabilă de produse furajere foarte valoroase. Cele mai importante sunt: ​​carne și oase, făină de carne și sânge. făină de furaje origine animală trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

hrana pentru animale bogate în proteine ​​complete, minerale, în special calciu și fosfor, în raportul dorit, iar unele vitamine (acid nicotinic, colină, B12). Utilizați acest lucru ca o parte din suplimente făină bilkovomineralno-vitamine (BVD), precum și în furaj complet.

făină de oase Conține cantitate mare de calciu și fosfor, de aceea este folosit pentru echilibrarea acestor elemente în furajele combinate și rații.

În plus față de aceste deșeuri de origine animală, sunt utilizate în industria de furaje făină hidrolizat pene de păsări de curte și alte produse bogate în proteine, care sunt obținute prin hidroliza proteinelor cheratină corn, copite, păr, piele.

făină de pește

Deșeuri din industria de fructe de mare în utilizarea animalelor făină de pește, mic pește nealimentar (proaspete, sărate sau congelate), aceste alimente contin cantitati mari de proteine ​​valoroase și minerale precum și vitamine.

Ca parte a făinii de pește conține proteine ​​de cel puțin 48%, apa nu este mai mult de 12% -10% grăsime, sare - 5% calciu - 13% fosfor - 6%. Este bogat in vitamina B, contine vitaminele liposolubile A și D. Include făină de pește în hrana pentru porci și păsări într-o cantitate de la 4 la 10% în greutate.
Peștii mici sărate înainte de hrănire este nevoie să se înmoaie în apă și transforma într-o pastă (tocate) și amestecate cu hrană concentrată într-o cantitate de până la 15-20%.

grăsime Feed - un amestec de grăsimi animale (carne de vită bovine, porcine, ovine). Compoziția sa include înlocuitori de lapte și hrana pentru animale într-o cantitate de la 5 la 20%.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu