GuruAnimale.com

Gărgărițele coleoptere: grânar și orez

CUPRINS

Video: gândacii sunt bug-uri periculoase ca gărgărița vii


Unele dintre cele mai comune dăunătorilor din cereale și cereale produse - gărgărițe de orez și gărgărițe grânar. Cu acumularea de masă, insectele sunt în măsură să aducă în stare proastă din stocurile de cereale în casa unei persoane de a hambare uriașe.

descriere

Familia gărgărițele are un total de mai mult de 50 de mii de specii. Cel mai aproape de a unei persoane stabilite: orez și cereale gărgărița.

hambar gândacul este mică (4 mm) Culoare: maro inchis, aripi subdezvoltate. insecte zburătoare nu se poate, dar aceasta nu împiedică ca el să se așeze la o viteză extraordinară.

grâu Pest, orz, secară, orez (în unele cazuri, hrișcă și porumb). Cu mare succes constă în paste făinoase și făină.

gărgărița de orez

gărgărița de orez lungime 2.3-3.5 mm, culoare: negru, maro, maro inchis sau, suprafata plictisitoare. Pe fiecare ciob pentru două spoturi luminoase, acoperite cu pete și gândacul borozdkami- are o aripa din spate, este bine capabil să zboare.

Video: dăunătorilor grânar (STRC Vyatka)

Acesta a primit numele său, datorită faptului că a fost descoperit pentru prima dată în orez. Prejudicii ca orz, făină de grâu, secară, porumb, tărâțe, paste, mere uscate, biscuiți, fursecuri, pâine, și chiar tutun.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

GuruAnimale.com
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu